07 Mart 2022

MERKEZİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Merkezimiz 2006 yılı ocak ayından itibaren müsakil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmet vermektedir.2012 yılı Aralık ayında ise şu anda bulunduğumuz hizmet binasına taşınmıştır ve muayenehane entegre sistemi ile çalışmaktadır.Hizmet binamız bodrum zemin kat 1. ve 2. kat olmak üzere yaklaşık 4500m² kapalı alana sahiptir.Personel , hastalar ve özürlü hastalar için merkezimiz bahçesinde otopark alanları bulunmaktadır.Yeni hizmet binamıza geçmemize takiben her geçen gün hizmet talebi artış göstererek günlük yaklaşık 700 ile 800 poliklinik sayısına ulaşmıştır.

KATLARDAKİ YERLEŞİM PLANIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR;

BODRUM KATTA: Görüntüleme hizmetleri
ZEMİN KATTA: Hasta kabul, Danışma, Hasta kayıt, Güvenlik, Hasta hakları, Sterilizasyon, Poliklinik hizmetleri, Vezne
1. KATTA: Hasta kayıt, Poliklinikler, Protez laboratuvarları, Bebek Odası, Emzirme Odası
2. KATTA: İdari birimler

- Merkezimizde hafta içi 08:00 - 17:00 saatleri arasında poliklinik hizmetleri verilmektedir.
- Merkezimizde hafta içi ve hafta sonu 7 gün 24 saat acil nöbet hizmeti verilmektedir.

- Merkezimizde hafta içi 17:30 ile 19:30 saatleri arasında mesai dışı hizmeti COVİD-19 nedeni ile geçici olarak kaldırılmıştır.

MERKEZİMİZDE YAPILAN İŞLEMLER

* Diş röntgeni(Periapikal -Dijital Panoramik Garfi)
* Diş Dolgusu
* Diş eti hastalıkları tedavisi